معین امورپناهندگان وزارت امورمهاجرین و عودت کنندگان به کشور ترکیه سفر نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۳ - ۸:۳۵
داکتر صاحب عالمه

داکتر عالمه معین امورپناهندگان وزارت امورمهاجرین و عودت کنندگان دیروز سه شنبه 11 سرطان 1398 به هدف اشتراک در نشست ایجاد میکانیزم مشورتی مهاجرت، قاچاق انسان و قاچاق مهاجرین به ترکیه سفر نمود

معین امورپناهندگان در این نشست ناامنی، فقر و بیکاری را ازجمله عوامل اصلی مهاجرت افغانها عنوان نموده گفت: قاچاق مهاجران یک جرم مشهودی است که توسط سازمان ها و شبکه های فراملی سازماندهی می شود.

دولت افغانستان با درک مسئولیت هایش در زمینه سفر قانونی برای شهروندان، همواره تلاش دارد تا جلو مهاجرت های غیر قانونی و غیر منظم را از طریق عقد قرارداد ها با کشور های دوست برای گسیل نیروی کار یا مهاجرین قانونی کار، بگیرد.

داکتر عالمه یادآوری نمود که قانون مبارزه با قاچاق انسان و قاچاق مهاجران در سال ۲۰۱۷ نافذ و در مرحله تطبیقی قرار گرفت که اکنون نهاد های امنیتی افغانستان می توانند در امر مبارزه با قاچاق انسان فعالانه تر عمل نموده و مجرمین را به پنجه قانون بسپارند.

وزارت امور مهاجرین و پناهندگان در «پالیسی جامع مهاجرت برای افغانستان» ضمن پرداختن به موضوع مهاجرت، روی موضوع مهاجرت منظم و غیر قانونی به گونه عمیق متمرکز می شود و در رابطه به جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی پلان گسترده را پیش می کشد، که از نکات اساسی آن به حیث اقدامات پالیسی به طور مؤجز یاد می گردد:

ارزیابی و مسیریابی قاچاق مهاجران (SOM) در افغانستان ، ارزیابی و مسیریابی قاچاق انسان (تجارت انسان) در افغانستان ، جمع آوری و به اشتراک گذاری اطلاعات در میان تمام سازمان های درگیر در مبارزه با SOM و قاچاق انسان ، ترویج روش های معیاری عملیاتی برای سازمان های دخیل در مبارزه با قاچاق انسان، افرایش ظرفیت سازمان های دخیل در مبارزه با SOM و قاچاق انسان ، ایجاد کمپاین های آگاهی دهی بر علیه SOM و قاچاق انسان، آگاهی عمومی از اقدامات انجام شده علیه قاچاقبران مهاجران و قاچاقبران انسان برای تطبیق پیام دولت و تقویت اعمال قانون، افزایش سياست امنيت مرزي، اقدامات به هدف متوقف ساختن روش هاي غیرقانونی مهاجرت، همکاری بین ارگان های تنفیذ قانون افغانستان و سازمان های کشورهای ترانزیت و مقصد،  جهت  بهبود تبادل اطلاعات مربوط به مهاجرت، افزایش ظرفیت تحقیقی افسران تنفیذ قانون از طریق آموزش های ویژه به وسیله شرکای خارجی، همکاری دو جانبه با ایران و پاکستان جهت بازگشت مهاجران غیرقانونی افغان، ایجاد مکانیزم های جدید برای شناسایی فعال و اسکان مجدد افراد آسیب پذیر .

ما معتقدیم که قاچاق مهاجرهم جنبه ملی دارد، هم منطقه ای و هم بین المللی. بررسی و مبارزه با آن   تنها در بُعد ملی میسر نیست. باید روی همکاریهای منطقه ای و بین المللی تاکید بیشتر نمود، که مکمل هم در مبارزه با قاچاق انسان به حیث نوعی از جنایت بشری می باشد.

معین امورپناهندگان اضافه نمود: دولت افغانستان متعهد به سیاست تطبیقی روشن میان حقوق جزای کشورخویش با  کنوانسیون حقوق بشر، سایر اسناد، رویکرد ها و سازکار های بین المللی می باشد.

این درحالیست که بر اساس گزارش سالانه وزارت خارجه ایالات متحده امریکا، افغانستان در سال 1397 در رابطه به مبارزه با قاچاق انسان و قاچاق مهاجرین در موقف بهتری قرار گرفته است، که این امر نشان دهنده فعالیت بیشتری دولت افغانستان در این زمینه می باشد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۳ - ۸:۱۰
Background image

معین مسلکی وکفیل وزارت امور مهاجرین از شهرک مهاجرین قلعه وزیر ولایت لوگر دیدن نمود

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وکفیل وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با هیأت همراهش از شهرک مهاجرین قلعه وزیر ولایت لوگر ديدن نمودند.
آقای راشد در این بازدید ضروریات شهرک یاد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۳ - ۸:۶
Background image

معین مسلکی وکفیل وزارت امور مهاجرین با والی ولایت لوگر دیدار کرد

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وکفیل وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با هیأت همراهش با مولوی ضیاء الرحمن مدنی والی ولایت لوگر در دفتر کاری وی دیدار نمود.

در این دیدار مشکلات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۱۵:۵۸
Background image

کفیل وزارت امور مهاجرین از آمریت امور مهاجرین ولایت لوگردیدن نمود

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی و کفیل وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با همراهی شماری از روسای مرکزی  در سفرش به ولایت لوگر از آمریت امور مهاجرین آن ولایت دیدن نموده مشکلات و. . .

بازگشت به خبر