مکتب نسوان شهرک مهاجرین بنی ورسک بگرام، به بهره برداری سپرده شد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۲ - ۲۰:۴۵
-

الحاج خلیل الرحمن حقا نی ، وزیر امور مهاجرین وعودت کننده گان، تعمیر مکتب نسوان شهرک مهاجرین بنی ورسک ولسوالی بگرام ولایت پروان را افتتاح نمود.

تعمیر مکتب مذکور که به اثر سعی و تلاش ریاست امور مهاجرین پروان و کمک دفترUNHCR، اعمار شده است، دارای ۱۲ اتاق درسی و سایر ملحقات ضروری می باشد.

در مراسم افتتاح تعمیر یاد شده، وزیر امور مهاجرین صحبت نموده گفت که تلاش می نماییم تا در همه شهرکها ی مهاجرین، مکتب و کلینیک را اعمار، شبکه های آبرسانی و برق تمدید و همه نیازمندیهای زنده گی برای ساکنین آن مهیا گردد.

وی برتعلیم و تربیت دینی وعصری دختران و پسران تاکید نمود و علاوه نمود که به متعلمین مکاتب، باید ارزشهای دینی، ملی نیز تدریس شود، تا مورد استفاده ارزشهای بیگانه گان قرار نگیرند.

وزیر امور مهاجرین افزود که حقوق مهاجرین ضایع نمی شود و زمین های غصب شده مهاجرین بزودی از نزد افراد غاصب برگشتانده می شود

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

امروز 2 شنبه 6 میزان سال روان، وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با انجمن مهاجرین دنمارک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید.
به اساس عقد این تفاهم نامه که به ارزش 3 میلیون 926 هزار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای تورهان صالح، رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار کرد.

در این دیدار، که درباره ارائه خدمات. . .

بازگشت به خبر