شماری از سران و بزرگان قومی، با وزیر امور مهاجرین دیدار نمودند

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۱۲:۴۰

شماری از سران و بزرگان قومی ولایات لوگر و ننگرهار با مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، دیدار های جدا گانه نمودند.
آنان با یاد آوری از همکاری وزیر امور مهاجرین گفتند: به دلیل توجه ویژه ای که به حل مشکلات مردم و بازدید از آنها داشته است، روابط خوبی بین امارت اسلامی و مردم ایجاد نموده است.
بزرگان ولسوالی کوت ولایت ننگرهار پیشنهادات مبنی بر ایجاد مرکز بهداشتی، دیوار های استنادی، وپاک کاری کاریز های آب را از امارت اسلامی نمودند.
به همین ترتیب علما و بزرگان ولسوالی خوشی ولایت لوگر از حل مشکلات شان از جانب امارت اسلامی قدردانی نموده و خواهان پروژه های بیشتری برای فرصت های شغلی از جانب دولت شدند.
محترم مولوی عبدالکبیر با بیان خوش آمدید به آنان گفت: امارت اسلامی خدمت به مردم را وظیفه خود می داند و تلاش می کند تا برای مشکلات افغان ها در همه زمینه ها راه حل پیدا کند و با هماهنگی ادارات ذیربط  پیشنهادات ارائه و رسیده گی به آن صورت خواهد گرفت.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۹:۲۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با والی ولایت نورستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با قاری زین العابدین عابد والی ولایت نورستان دیدار کرد.
در این دیدارکه وضعیت عودت‌کنندگان در نورستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

بازگشت به خبر