برنامه سال آینده واقع بینانه و موثر تر از گذشته باشد! وزیر امور مهاجرین؛ خودم تعقیب می کنم

anwari_morr
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۸:۵۴
_____________

نور الرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان در یک نشست هماهنگی که به منظور برنامه ریزی وزارت برای سال جدید مالی برگزار شده بود، به روئسا و مسئولان ادارات محلی هدایت داد که پلان کاری سال جدید شان موثر تر و واقع بینانه تر از گذشته باشد.

وی که از طریق تماس تصویری(ویدیو کنفرانس) با روئسا و مسئولان ادارات مهاجرین وعودت کنندگان در ولایات صحبت می کرد، از ادارات محلی خواست که پلان های کاری شان را موثر تر از سال گذشته تدوین نماید.

 به گفته وی "پلان کاری ادارات اساس خدمت گذاری به کسانی است که انتظار خدمت را دارند، پلان های سال جدید را در مقایسه با سالهای گذشته شخصاً بررسی می نمایم تا از موثریت برنامه های وزارت به نیازمندان مطمئن باشم. "

دراین نشست که با هماهنگی مشترک ریاست پالیسی و پلان و ریاست هماهنگی امور ولایات برگزار شده بود، رئیس پالیسی و پلان وزارت پیشنهاد کرد تا برنامه های کاری(پلان) سال جدید همسو با اهداف انکشاف پایدار، تعهدات بین المللی افغانستان در عرصه مهاجرت، مخصوصا استراتژی راه حل ها و قرارداد جهانی پناهندگی و پلان انکشافی مؤسسات در ولایات باشد.

این نشست در حالی برگزار شد که روز پنجشنبه هفته گذشته وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در جلسه بورد اجرایی وزارت نیز به ریاست های مرکزی هدایت داده بود تا؛ پلان های کاری شان را با دقت بیشتر به موثریت برنامه های طرح و تدوین نمایند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر