نشست مشترک وزارت امور مهاجرین با نمایند های ادارات همکار بین المللی برگزار شد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۶ - ۱۵:۶
_
نشست مشترک وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان مبنی بر انتقال بیجاشده ها به محلات اصلی شان با نمایند های ادارات همکار بین المللی برگزار شد.
در این نشست نماینده های کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان، سازمان بین المللی مهاجرت و اداره هماهنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد حضور داشتند.
مولوی سردارشیرزاد رئیس رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی از سفرش به ولایت کندز و استماع مشکلات خانواده های بیجاشده که از کابل به آن ولایت انتقال خواهند یافت و شریک نمودن آن با مقامات محلی آن ولایت و موسسات همکار به شاملین نشست معلومات داد.
شیرزاد خواهان ایجاد یک تیم مشترک جهت مشخص نمودن اعضای خانواده های بیجاشده و محلات آنان در کندز شده و افزود: این پروسه به زودی آغاز خواهد شد و خانواده های بیجاشده که انتقال خواهند شد از مساعدت های همچو نقدی، خوراکی و غیر خوراکی نیز مستفید خواهند شد.
آقای ونست مسوول هماهنگی کمپ ها گفت: موضوع سفر به ولایت کندز را با مقامات کمیشنری در جریان گذاشتیم با وزارت امور مهاجرین در هماهنکی با موسسات همکار برعملکرد مشترک کار می‌کنیم تا در انتقال بیجاشده ها به محلات اصلی شان به یک هدف مثبت برسیم.
ونست افزود: پروسه انتقال بیجاشده ها به محلات اصلی شان اغاز تا مردم و جهانیان از آن آگاه شده که باعث جلب کمک ها ی بیشتر به بیجاشده ها داخلی گردد و تلاش مینمایم تا با انتقال آنان زمینه کاری نیز به آنها فراهم گردد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر