یک تیم تخنیکی به ریاست رییس انسجام امور موسسات به ولایت خوست سفر کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۵:۱۴
-

یک تیم تخنیکی شامل 12 تن از نماینده های ریاست ها ی مرکزی وزارت بر ریاست شیخ عبدالرحمن رحمانی، رییس امور انسجام موسسات، جهت بررسی مشکلات به ولایت خوست سفر نمودند.
آقای رحمانی در این سفر از ریاست مهاجرین ولایت خوست دیدارنموده و هدف سفر را بررسی کارها، مشکلات و نیازها به آن ولایت بیان داشت.
وی همچنان بر صداقت، اخلاص و پابندی بر وظایف برای کارمندان آن اداره تاکید بیشتر نمود.
شیخ محمد امان، رییس مهاجرین ولایت خوست با ابراز خرسندی از سفرتیم یاد شده به آن ولایت از همکاری خویش اطمینان داد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر