یکی از کاندیدای معاونیت اداره سازمان بین المللی مهاجرت(آی او ام) از افغانستان است

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۲/۱۷ - ۱۲:۳۷
وزیر

ثریا دلیل وزیر پشین صحت عامه، نماینده پشین افغانستان در مرکز اروپایی ملل متحد در جنوا و سفیر پشین افغانستان در سویس که اکنون به حیث مشاور ارشد وزارت امور خارجه ایفای وظیفه می نماید، در جمع پنج کاندیدای معاونیت اداره سازمان بین المللی مهاجرت(آی او ام) قرار دارد.

خانم دلیل روز سه شنبه 17 ثور سال روان در ملاقاتش با سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان دراین مورد صحبت و گفتگو نمود.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن خرسندیش، ابراز امیدواری نمود که با موفقیت ایشان یک فرصت خوب و امیدواری بیشتر برای مهاجرین افغان بوجود می آید.

وی افزود که اکنون وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان روی کاهش هزینه حواله های مهاجرین و پالیسی جامع مهاجرت کار می نماید که اداره سازمان بین المللی مهاجرت می تواند در بخش کاهش هزینه حواله های مهاجرین و ایجاد تفاهم با کشورهای میزبان بخاطر مهاجرت کارگری و تحصیلی این اداره را همکاری نماید.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۸:۱۹
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 180 هزار و 594 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه زنان برای زنان افغان به امضاء رسید.
 پول یاد شده در بخش توزیع بسته های غیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۲۰:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، در کابل با رئیس مأموریت دیپلوماتیک کشور ترکیه دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با آقای سادین آی یلدز، رئیس مأموریت دیپلوماتیک کشور ترکیه، مقیم در شهر کابل دیدار کرد.
در این دیدار که پیرامون گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین: کارمندان باید در کنار تلاش و خدمت، روحیه اخلاص و همکاری را نیز تقویت نمایند

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز یک شنبه 20 ثور، بعد از ادای نماز ظهر در مسجد وزارت پیرامون ارزش اخلاص، نیت نیک و مسئولیت‌پذیری در. . .

بازگشت به خبر