وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با رئیس شورای مهاجرین کشور دنمارک دیدار کرد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۸:۵۹
_

محترم مولوی عبدالکبیر وزیرامور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم چارلت سلنته رئیس شورای مهاجرین کشور دنمارک دیدار کرد.
در این دیدار که مقامات شورای مهاجرین کشور دنمارک برای افغانستان و آسیای مرکزی نیز حضور داشتند، در مورد ارائه کمک به افغان‌های بیجاشده در اثر زلزله و کسانی که از کشورهای همسایه بازگشته‌اند، بحث و تبادل نظر شد.
خانم چارلت سلنته مراتب تسلیت خود را به محترم وزیر مهاجرین به خاطر جان باختن و زخمی شدن هموطنان در زلزله ابراز کرده افزود: شورای مهاجرین دنمارک (DRC) کمک‌های اضطراری خود را به شرق افغانستان ارسال کرده و شرکای آن در هماهنگی با امارت اسلامی در حال همکاری هستند.
او بر همکاری با وزارت مهاجرین تأکید کرد و از خدمات ارائه شده توسط امارت اسلامی به عودت‌کنندگان قدردانی نمود.
خانم سلنته پیشنهاد ساده‌ سازی کارهای اداری را برای کمک به مهاجرین در رسیدن به موقع به مقصد را ارایه نموده و افزود: علاوه بر کمک‌های کوتاه‌مدت، باید راه‌حل‌های دائمی برای بحران مهاجرین در نظر گرفته شود.
او بازگشت اجباری مهاجرین را نگران‌کننده توصیف کرد  گفت: نگرانی‌های مربوط به مهاجران افغان را با مقامات پاکستانی و ایرانی در میان خواهد گذاشت و همچنین در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد، مشکلات مهاجرین افغان را با کشورهای مربوطه مطرح خواهد کرد.
محترم مولوی عبدالکبیر از مسئولین و نمایندگان شورای مهاجرین دنمارک استقبال کرده و از کمک‌های بشردوستانه‌ای که ارائه می‌دهند، قدردانی کرد.
محترم وزیر امور مهاجرین گفت: بیجاشده گان ناشی از زلزله به کمک‌های فوری غذایی و غیرغذایی نیاز دارند و امارت اسلامی کمیته‌ای را برای سازماندهی و رساندن صحیح کمک‌ها به آسیب‌دیدگان موظف نموده است.
ایشان بر لزوم کمک نقدی به بیجاشده گان و بازسازی منازل آنها تأکید کردند و خاطرنشان ساختند که سازمان های بین المللی باید ازهرنوع سعی و تلاش در کمک به آوارگان دریغ نکنند.
در ادامه نشست، محترم مولوی عبدالکبیر گفت: امارت اسلامی در تلاش است تا برای بازگشت ‌کنندگان زمینه اشتغال را فراهم کند و برای حل دائمی مشکل مهاجرت تلاش می‌کند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۵:۲۴
Background image

وزیر امور مهاجرین با شماری ازعلمای دینی و سران قومی ولسوالی‌های مختلف ولایت بغلان ملاقات نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با شماری از علمای دینی و سران قومی ولسوالی‌های مختلف ولایت بغلان ملاقات نمود.
بزرگان قومی و علمای حاضر در این ملاقات از عفو عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۳۵
Background image

وزیر امور مهاجرین با بزرگان قومی قوم منگل ولایات پکتیا و خوست دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با بزرگان قومی قوم منگل هفت ولسوالی ولایات پکتیا و خوست دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی شرکت‌ کننده از نظام اسلامی، تأمین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۳۵
Background image

دومین نشست تخنیکی وزارت امور مهاجرین و کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان برگزارشد

برریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، دومین نشست تخنیکی با مسوولین بخش های مختلف کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان. . .

بازگشت به خبر