معین وزارت امور مهاجرین، بارییس دفتر IOM، ملاقات نمود

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۸:۳۶
-

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، باخانم ماریا رییس سازمان بین المللی مهاجرت(IOM) در افغانستان، در دفتر کارش ملاقات نمود.

دراین ملاقات در رابطه به مشکلات مهاجرین افغان، عودت کننده ها و هماهنگی بیشتر میان وزارت امور مهاجرین و دفتر مذکور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم راشد گفت که ازجانب این وزارت کمیته تخنیکی تحت سرپرستی وی ایجاد شده است وآرزو دار همچون کمیته ا زجانبIOM نیز ایجاد و دو طرف ازطریق تماسها و جلسات منظم در رابطه به بر نامه های آینده همدیگر در مرکز و ولایات آگاهی داشته واجراآت در هماهنگی صورت گیرد.

همچنان موصوف بایاد آوری از مشکلات اقتصادی عودت کننده ها، تقاضای افزایش در مقدار مساعدت از جانب دفتر IOM را نمود.
خانم ماریا ایجاد کمیته تخنیکی از جانب وزارت امور مهاجرین را ارزنده خوانده و افزود که به زودی اعضا و مسوول کمیته جانب خویشرا معرفی و خواهان تماسها وجلسات آنها اند.

وی وعده نمود که همه برنامه های آینده دفترIOM، با وزارت شریک و در هماهنگی کامل اجراآت خواهد شد.
موصوف در ارتباط به تزیید مقدار مساعدت به عودت کننده ها گفت که در زمینه تلاش می نماید و امید واری موجود است.

وی از فعالیت دوباره و عرضه خدمات در میدان هوایی بین المللی کابل یاد آور شد و درایجاد هماهنگی باسایر ادارات زیربط و فراهم نمودن شرایط فعالیت دفتر مذکور، خواهان همکاری وزارت امور مهاجرین شد و درزمینه از طرف محترم مولوی راشد وعده همکاری داده شد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر