معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از ریاست امور مهاجرین ولایت فاریاب دیدن نمود
مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، در رأس یک هیأت ضمن بازدید از ریاست امور مهاجرین آنولایت، اجراآت آن اداره را مورد بررسی قرار داد.
شاغلی راشد گفت که ما درهماهنگی وتفاهم با موسسات کمک کننده تلاش می نماییم تا برای خانواده های بیجا شده عودت کننده و نیازمند کمک های بشری بیشتررا برسانیم.
وی به رییس امور مهاجرین فاریاب رهنمایی نمود تا درسروی خانواده های مستحق از دقت وشفافیت کامل استفاده نماید و مساعدت نهاد های همکار را در هماهنگی لازم با آنها به مستحقین توزیع نماید.
راشد در صحبت با شماری ازموسفیدان و نماینده های بیجاشده ها ونیازمندان از مساعدتهای بیشتربشری به آنها اطمینان داد.
سپس مولوسیف ادین جهاد یار رییس امور مهاجرین فاریاب در رابطه به اجراآت آن اداره معلو مات داد وگفت که تلاش می نماییم تا در هماهنگی وتفاهم با موسسات کمک کننده برای خانواده های بیجا شدهف عودت کننده وسایر نیازمندان خدمات بیشتر راعرضه کنیم.
هدف سفر معین مسلکی وزارت امور مهاجرین به فاریاب ارزیابی اجراآت ریاست مهاجرین، دیدن از شهرکهای مهاجرین وبرسی وضعیت بیجا شده در آنولایت بود.
