مساعدت خوراکی برای بیجاشده های ولایت پروان انتقال شد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۰/۸/۳ - ۲۱:۵۳
_____________

برای۵۰۰ خانواده بیجاشده در ولایت پروان، به تاریخ ۳عقرب، مساعدت خوراکی، ازطریق وزارت امور مهاجرین، انتقال شد.

در مراسم تحویلدهی این مساعدت، هیات اعزامی وزارت، تحت ریاست مولوی شمال خان عثمانی، رئیس دریافت راه حل های دایمی برای بیجاشده ها و میا محمد ابراهیم، رئیس امور مهاجرین ولایت پروان شرکت داشتند.

به گفته رییس هیات یادشده، مساعدت مذکور شامل آرد، برنج، روغن، صابون وجاکت است که بعد از سروی برای بیجاشده های مستحق توزیع می شود.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

امروز 2 شنبه 6 میزان سال روان، وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با انجمن مهاجرین دنمارک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید.
به اساس عقد این تفاهم نامه که به ارزش 3 میلیون 926 هزار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای تورهان صالح، رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار کرد.

در این دیدار، که درباره ارائه خدمات. . .

بازگشت به خبر