مرکز بافنده گی و پروسس قالین در ولایت بلخ افتتاح شد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۱ - ۹:۵۳
-

یک مرکز بافنده گی و پروسس قالین در شهرک قالین بافان ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ، با حضور مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امورمهاجرین وعودت کننده گان، معاون والی ورییس مهاجرین افتتاح شد.

کار مرکز یاد شده با هزینه 348 هزار دالر امریکایی با حمایت مالی کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان توسط موسسه اکرو در سال 2020 آغاز شده بود که دارای دوفاز پروسس و بافنده گی قالین میباشد که برای 100 تن از خانم ها بیجاشده و مردم محل زمینه کار را مساعد ساخته است.
معین مسلکی وزارت در جریان افتتاح آن گفت: جای شکر است که با آمدن امارت اسلامی زمینه هر نوع سرمایه گذاری در کشور مهیا است و بر همه تجاران و سرمایه گذاران صدا می کنیم تا در کشور سرمایه گذاری نمایند و جای افتخار است که با آمدن امارت اسلامی صدها پروژه افتتاح شده است.
مولوی نورالهادی أبو ادریس معاون والی بلخ گفت: جای خوشحالی است که در این نوع پروژه ها زمینه اشتغال زایی برای هموطنان عزیز ما مساعد می‌شود و امارت اسلامی همیشه با شما همکار خواهد بود.
مولوی اسدالله وفارییس مهاجرین بلخ گفت: جای افتخار است که در شهر مزار شریف چنین پروژه افتتاح شده و زمینه کار برای بسیاری خانم ها ایجاد شده است.
آقای وفا خواهان همکاری بیشتر موسسات در ایجاد زمینه کار درآن ولایت با هماهنگی وزارت امور مهاجرین شد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر