شورای اجتماعی مهاجرین و بیجاشدگان مقیم ناحیه 13 شهر کابل از کارکرد های وزیر امور مهاجرین تقدیر کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۴ - ۹:۵۴
شورای اجتماعی مهاجرین و بیجاشدگان مقیم ناحیه 13 شهر کابل از کارکرد های وزیر امور مهاجرین تقدیر کرد

جمعی از مسئولان و نمایندگان شورای اجتماعی مهاجرین و بیجاشدگان مقیم ناحیه ۱۳ شهر کابل با حضور در مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان از تلاش ها و کارکردها و خدمت رسانی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان به مهاجران، بیجاشدگان و برگشت کنندگان تقدیر کردند.

در لوح سپاس که آنان روز سه‌شنبه ۱۳ جوزا ۱۳۹۹ به وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان اهدا کردند چنین آمده است‌؛

(سرور گرامی جلالتمآب سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت دولت جمهوری اسلامی افغانستان توفیق خدمت به نیکوترین و شایسته ترین مردم در نظام اسلامی فرصت گرانبها و پر افتخار است که علاوه بر خشنودی مردم موجب رضایت پرودگار متعال نیز خواهد شد.

بدین وسیله لازم می‌دانیم از زحمات بی شائبه و موثر که در امور فرهنگی و خدمت رسانی به مردم عزیز ما و همچنین حسن همکاری با شورای اجتماعی مهاجرین و بیجاشدگان داشته اید، تقدیر و تشکر نموده موفقیت و بهروزی روز افزون شما را از بارگاه ایزد منان مسئلت می نماییم.)

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر