شماری از نمایندگان مردمی ولایت سمنگان،  باسرپرست وزارت ديدار نمودند 

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۴ - ۱۳:۱۳
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان در سفرش به ولایت  سمنگان با شماری از نمایندگان مردمی، موسسات و علمای آن ولایت ديدار نمود.
در این ديدار چند تن به نمایندگی ایشان  صحبت نموده از زحمات رهبری وزارت در قبال مهاجرین برگشت کننده  اجباری قدردانی نمودند، ایشان همچنان از همکاری  های شان برای مهاجرین به سرپرست  وزارت مهاجرین اطمینان دادند.
سرپرست وزارت، حمايت از نظام را وجیبه دینی دانسته بر وحدت و یکپارچگی مردم تاکید کرد. 
آقای حقانی، از رهبری امارت اسلامی در مدیریت خدمات برای  صد ها هزار تن برگشت کننده اجباری قدردانی نمود.
وی همچنین از کسانيکه در خارج از کشور سرمایه گذاری نموده اند  خواست تا به کشور برگشت نموده و سرمایه های شان را نيز از آنجا به کشور انتقال  دهند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

بازگشت به خبر