جلسه اعضای رهبری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان دایر شد

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۱ - ۱۰:۱۴
جلسه اعضای رهبری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان دایر شد

جلسه اعضای رهبری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضور سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، احمدولی حکمی معین مالی و اداری، داکتر عالمه معین امور پناهندگان، روز یکشنبه ۱۱ جوزا ۱۳۹۹ دایر شد.

دراین جلسه در رابطه تنظیم رژیم کاری اداره، چگونگی تنظیم اضافه کاری کارمندان و چگونگی رسیدگی به مراجعین وزارت در شرایط کنونی که شیوع ویروس کرونا در کشور گسترش یافته است، بحث و تبادل نظر شد.

رئیس منابع بشری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در رابطه به فعالیت ها و تصامیم اخیر کمیته تنظیم طرزالعمل کاری ادارات و چگونگی تنظیم رژیم کاری معلومات داد.

در اخیر فیصله شد تا رژیم کاری و اضافه کاری کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان نیز همانند سایر ادارات دولتی بر اساس فیصله های بعدی کمیته تنظیم طرزالعمل کاری تنظیم گردد.

همچنان وزیر امور مهاجرین هدایت داد تا بخاطر جلوگیری از مصاب شدن کارمندان و مراجعین به ویروس کرونا صالون پذیرایی وزارت که اخیراً کار ساختمانی آن تکمیل شده فعال گردد و به عرایض و تقاضا های مراجعین در همانجا رسیدگی صورت گیرد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۰:۱۵
Background image

کمک خوراکی، برای صد ها خانواده در ولایت فاریاب، توزیع شد

برای 500 خانواده در ولایت فاریاب، مساعدت خوراکی با حضور معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، به تاریخ 27 جوزا، توزیع شد.
خانواده های متذکره شامل برگشت کننده گان کشورهای. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۰:۳
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با شماری از بازرگانان و سرمایه‌گذاران کشور دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از بازرگانان و سرمایه‌گذاران کشور، دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد فعالیت‌های بازرگانان و. . .
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

بازگشت به خبر