بیش از 16 هزار دانشجو و متخصص افغان در ایالت خیبر پشتونخواه پاکستان زندگی می کنند

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۶ - ۱۰:۲۴

بر اساس آماری که نمایندگی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در ایالت خیبرپشتونخواه کشور پاکستان، جمع آوری و ارسال نموده، 16 هزار و 74 تن دانشجو و متخصص افغان در آن ایالت زندگی می نماید.

بر اساس معلومات منبع، از میان رقم یادشده در حال حاضر به تعداد 90 تن در مقطع دوکتورا، 459 تن در مقطع ماستری 459 و به تعداد 6395 تن مصروف فراگیری دوره لیسانس هستند و رقم باقی مانده از مقاطع مختلف یاد شده فارغ گردیده اند.

این نمایندگی عدم وجود خوابگاه و بدل اعاشه، کمبود بورسیه های تحصیلی برای جوانان افغان و عدم صدور ویزه برای محصلین افغان از سوی حکومت پاکستان را جز مشکلات موجود دانشجویان افغان در پاکستان عنوان کرده است.

نمایندگی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، ادغام پایدار جوانان و دانش آموخته های مهاجر را در داخل کشور و برگزاری برنامه های فرهنگی مشترک میان جوانان دانش آموخته مهاجر و دانش آموخته های داخل کشور را جهت کاهش مشکلات مهاجران و جوانان پیشنهاد نموده است.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

بازگشت به خبر