مسئولان وزارت امور مهاجرین و حکومت محلی بدخشان روی وضعیت بیجاشدگان داخلی در آن ولایت گفتگو نمود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۲ - ۸:۳۱
صبار

مهرخدا صبار سرپرست معینیت پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفری که به منظور بررسی وضعیت بیجاشدگان ولایت بدخشان بدانجا سفر نموده است، با محمدذکریا سودا والی آن ولایت دیدار و روی وضعیت بیجاشدگان داخلی مقیم بدخشان بحث و تبادل نظر نمود.

این دیدار روز سه شنبه ۱۱ سرطان ۱۳۹۸ در مقر ولایت بدخشان صورت گرفت.

دراین دیدار که رئیس شورای ولایتی ولایت بدخشان نیز حضور داشت، دو طرف روی مشکلات و چالش‌های بیجاشدگان و برگشت کنندگان، افزایش برنامه‌های کمکی وزارت امور مهاجرین در سطح ولسوالی‌ها برای بیجاشدگان و چگونه‌گی همکاری حکومت محلی با این وزارت مفصلاً بحث و تبادل نظر نمودند.

سرپرست معینیت پالیسی وپلان وزارت امور مهاجرین معلومات داد که 4 میلیون و 500 هزار افغانی از بودجه وزرات امور مهاجرین برای حمایت رفع نیازمندی اولیه خانواده های بیجاشده در نظر گرفته شده است، به زودی از طریق مستوفیت بدخشان انتقال و به خانواده های بیجاشده داوطلب برگشت، توزیع خواهد شد.

همچنان سرپرست معینیت پالیسی وپلان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با ولسوال بهارک ولایت بدخشان نیز روی چگونگی مدیریت بیجاشدگان در آن ولسوالی گفتگو نموده بیان نمود وزارت امور مهاجرین در بحث رسیدگی ها به بیجاشدگان، به منظور توازن مدیریت، 70 فی‌صد برنامه هایش را روی بیجاشده ها و 30 فی‌صد برنامه‌های خویش را روی جامعه میزبان متمرکز می نماید.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۸:۱۹
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 180 هزار و 594 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه زنان برای زنان افغان به امضاء رسید.
 پول یاد شده در بخش توزیع بسته های غیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۲۰:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، در کابل با رئیس مأموریت دیپلوماتیک کشور ترکیه دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با آقای سادین آی یلدز، رئیس مأموریت دیپلوماتیک کشور ترکیه، مقیم در شهر کابل دیدار کرد.
در این دیدار که پیرامون گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین: کارمندان باید در کنار تلاش و خدمت، روحیه اخلاص و همکاری را نیز تقویت نمایند

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز یک شنبه 20 ثور، بعد از ادای نماز ظهر در مسجد وزارت پیرامون ارزش اخلاص، نیت نیک و مسئولیت‌پذیری در. . .

بازگشت به خبر