13 تن از کارمندان و کارکنان وزارت امور مهاجرین، از برنامه آموزشی کمپیوتر فارغ شدند

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۴:۲۷
-
13 تن از کارمندان و کارکنان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه دو ماهه آموزشی کمپیوتر که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری راه اندازی شده بود اسناد فراغت دریافت کردند.
در محفلی که به این مناسبت در تالار کنفرانس های وزارت برگزار شده بود شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت در صحبت هایش گفت: کسانی که امروز برای خدمت نظام و مردم به جامعه تقدیم می‌شوند، نتیجه مبارزات 20 ساله مجاهدین امارت اسلامی در مقابل کفار است.
وی افزود، چنانچه که در دو د هه گذشته قوت خویش را در مقابل بیگانگان به نمایش گذاشتند حالا در سویه علمی و تجربوی نیز وارد میدان عمل میشوند. هم درمیدان جهاد و هم در میدان سیاست پیروز بودیم و به قوت الله متعال در میدان مدیریت نیز پیروز خواهیم بود.
در اخیر این محفل توزیع اسناد فراغت برای فارغان توسط معین مالی واداری و روسای نظارت وارزیابی و منابع بشری اعطا شد.

 

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۸
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان به ولایت بغلان سفر نموده از ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید نمود

محترم  مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، در جریان سفر کاری اش، این باربه ولایت بغلان سفر نموده و  از ریاست امور مهاجرین و عودت‌کننده گان آن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۲۸
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با والی ولایت پکتیا دیدار نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیرامور مهاجرین و عودت کننده گان، با محترم مولوی مهر الله حماد، والی ولایت پکتیا،  در دفتر کارش، دیدار نمود.
در این دیدار که رییس امور مهاجرین آن ولایت ، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

بازگشت به خبر