سرپرست وزارت امور مهاجرین، اجراآت ریاست امور مهاجرین ولایت هرات را ارزیابی کرد

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۳:۴۶
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت امور مهاجرین در جریان سفر به ولایت هرات، کارکرد ریاست امور مهاجرین آنولایت را ارزیابی کرد.
حقانی در جریان بازدید از بخشهای آن اداره، مشکلات و پیشنهادات مطرح شده کارمندان را استماع و از رفع آن به ایشان اطمینان داد.
وی به منسوبین آن ریاست هدایت داد که برای استقبال و عرضه خدمات برای عودت کننده ها، شب و روز آماده باشند.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان درسفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ توزیع مواد غذایی که برای صد ها خانواده بی ‌بضاعت عودت‌ برگشت کننده برگزار شده بود، شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در جریان سفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ای که برای توزیع مواد غذایی به صد ها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کرده برگزار شده بود، شرکت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۴۳
Background image

معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان: کمپ جدید و یک فابریکه قالین ‌بافی در شهرکابل ایجاد میگردد

نشستی بر ریاست محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی با حضور خانم ونیسا ماتر یولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌های برگشت کننده شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌ های بی بضاعت برگشت کننده اشتراک و سخنرانی نموده گفت:. . .

بازگشت به خبر