اخلاقی؛ استراتژی پنج سال آینده وزارت باید ابعاد اجتماعی، امنیتی و فرهنگی کشور را مورد بحث قرار دهد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۷ - ۹:۵۰
234

نور رحمن اخلاقی نامزد وزیر و سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در گفتمان که به منظور تدوین استراتژی پنج ساله وزارت برگزار شده بود، تاکید کرد که این سند باید ابعاد اجتماعی، امنیتی و فرهنگی کشور را با در نظرداشت پیشرفت های جدید مورد بحث و بررسی قرار دهد و پاسخگوی پالیسی جامع مهاجرت و پالیسی ملی بیجاشدگان داخلی باشد.

آقای اخلاقی روز چهارشنبه 26 سنبله سال روان افزود که: دولت جمهوری اسلامی افغانستان در حال مذاکره با گروه های مخالفین نظام است، یکی از مواردی که در استراتژی جدید باید در نظر گرفته شود، احتمالات پس از مذاکره است.

به گفته ایشان؛ افغانستان در دسامبر 2019 در انجمن جهانی پناهندگان شش تعهد عمده را در خصوص ادغام پایدار و حمایت از مهاجرین و عودت کنندگان پذیرفته است. استراتژی آینده باید این تعهدات و اولویت های را که در این پروتکولها تعهد شده است در نظر داشته باشد تا ادارات دولت افغانستان در اجرا آن به مشکل نخورند و حمایت نهادهای کمک کننده به چالش نخورد.

سرپرست وزارت امور مهاجرین به عدم برخورد سیاسی با پدیده مهاجرت تاکید کرد و افزود در تستراتیژی جدید با در نظرداشت حق انسانی و حق شهروندی هر مهاجر و هر عودت کننده، منافع ملی افغانستان و امنیت ملی کشور باید محور اصلی باشد.

این گفتمان توسط ریاست پالیسی و پلان وزارت با همکاری تخنیکی اداره همکاری های بین المللی آلمان(جی. آی. زید) و تسهیل گری آقای ملک ستیز آگاه روابط بین الملل در شهر کابل برگزار شد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۲۰:۱۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین با معاون مرکز تحقیقات دانشگاه سلام دیدار کرد

قاری محمد اجمل ویاړ، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با نصیراحمد نویدی معاون مرکز تحقیقات دانشگاه سلام و هیئت همراه وی دیدار کرد.
در این دیدار روی برگزاری کنفرانس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۱۳:۳۶
Background image

د کډوالو او راستنېدونکو چارو سرپرست وزیر محترم مولوي عبدالکبیر د برېښنا شرکت عمومي رئیس ډاکتر عبدالباري عمر په ملتیا له درې تنو بهر میشو افغانانو سره وکتل.

دغو بهر میشتو وویل په افغانستان کې اړمنو افغانانو ته د مرستو په راټولولو، علمي او په ټولنیزو چارو کې کار کوي.

یادو میلمنو زیاته کړه چې په بهر کې استوګن افغانان په افغانستان کې پانګونې. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۱:۵۰
Background image

برنامه ویژه آموزش تجوید قرآن کریم برای شماری از کارمندان وزارت امور مهاجرین آغازشد

برنامه ویژه سه ماهه آموزش تجوید قرآنکریم برای 15 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بتاریخ 24 حمل سال روان، آغاز شد.
درمراسمی که به همین مناسبت در تالار کنفرانس های. . .

بازگشت به خبر