وزارت امور مهاجرین جلسه ای را به منظور رسیدگی بهتر به بیجاشدگان وزیرستان شمالی و اقوام بلوچ دایر کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲ - ۱۴:۱۵
وزارت امور مهاجرین جلسه ای را به منظور رسیدگی بهتر به بیجاشدگان وزیرستان شمالی و اقوام بلوچ دایر کرد

این جلسه تحت ریاست داکتر عالمه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان در مقر این ریاست دایر شد و نمایندگان وزارت سرحدات، داخله، دفتر شورای امنیت ملی و ریاست امنیت ملی و نماینده دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان مقیم کابل حضور داشتند.

در این جلسه در رابطه به چگونگی ارایه خدمات و توزیع کمک های بشری و انکشافی به بیجاشدگان وزیرستان شمالی در ولایات خوست و پکتیکا و رسیدگی به اقوام بلوچ که از پاکستان به ولایات جنوب غربی مسکن گزین شده اند، بحث و تبادل نظر شد.

معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین ضمن اشاره به وضعیت داخلی افغانستان و کمبود بودجه در عرصه توزیع کمک های بشری به بیجاشدگان وزیرستان شمالی و اقوام بلوچ تبار ساکن در ولایات جنوب غربی، به همکاری مشترک ادارات ملی و بین المللی در عرصه رسیدگی به حالت بشری بیجاشدگان مذکور تاکید نموده از اداره UNHCR خواهان وضاحت گردید که با توجه به وضعیت موجود و کاهش کمک های آن اداره، نیازمندی اولیه خانواده ها چگونه تامین خواهد شد؟ نماینده دفتر بخش مهاجرت سازمان ملل متحد بیان نمود که آن اداره به دلیل کاهش بودجه، کمک های بشری اش به بیجاشدگان وزیرستان شمالی را کاهش داده و در آینده این کمک ها را متوقف می سازد اما، کمک های انکشافی آنان در بخش های آموزش حرفوی و مسلکی، ساخت مکاتب و فراهم سازی زمینه کار افزایش خواهد یافت تا خانواده ها نیازمندی اولیه شان را خود، رفع نماید. همچنان این نماینده دفتر سازمان ملل افزود: به دلیل اینکه در برنامه کمکی اداره اش به هیچ فرد مسلح ارایه خدمات صورت نمی گیرد، آن اداره از ارایه خدمات بشری و انکشافی و توزیع کمک به مهاجرین اقوام بلوچ تبار معذرت می خواهد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۵:۲
Background image

با همکاری و ابتکار وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، به صد ها خانواده برگشت کننده در ولایت پروان توزیع کمک ‌های غذایی صورت گرفت

در برنامه‌ای که به ‌منظور توزیع این کمک ‌ها در شهر چاریکار مرکز ولایت پروان، برگزار شده بود، شیخ عزیزالرحمن منصور، والی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان حضور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۵
Background image

به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر، در خصوص کمک های بشری، وزارت امور مهاجرین چهار تفاهم نامه را به امضا رسانید

چهار تفاهم ‌نامه های همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و مؤسسات منسجم مشارکت کمک های بشری، تیری دیس هوم،  ولت هنگر هلفی و اجتماعی و حرفوی هیواد به امضا رسید.
این تفاهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۱:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان، دیدار تعارفی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای نیکولا بیلومو، نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان، دیدار تعارفی نمود.
در این دیدار، درباره ارائه کمک ‌ها به افغان‌. . .

بازگشت به خبر