وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضور شماری از مقامات امارت اسلامی با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۵۷
-
محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضورداشت شماری از مقامات امارت اسلامی، با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد.
در این دیدار که روابط کابل و اسلام آباد و راه حل های مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اعضای جماعت اسلامی پاکستان از صلح و ثبات در افغانستان تمجید کرده و افزودند: اوضاع افغانستان پس از پیروزی امارت اسلامی با ثبات شده است.
این علمای پاکستانی بر وحدت جوامع اسلامی تأکید کرده و خاطرنشان ساختند که با برقراری نظام اسلامی در افغانستان، امیدوارند که دولت افغانستان به الگوی خوبی برای سایر کشورهای جهان تبدیل شود.
در ادامه دیدار، هیئت پاکستانی خواستار روابط نزدیک‌ تر میان علمای افغانستان و پاکستان شد و افزود: برای حل مشکلات موجود میان کابل و اسلام‌آباد، باید به گفتگو اولویت داده شود.
محترم مولوی عبدالکبیر از هیئت جماعت اسلامی پاکستان استقبال نموده و از مردم پاکستان به خاطر کمک ‌ها و همکاری‌های شان با مردم افغانستان در چند دهه گذشته تشکری کرد.
محترم وزیر مهاجرین گفت: دامنه همکاری امارت اسلامی گسترده است و گفتگو و دیپلماسی را در حل مشکلات در اولویت قرار می‌ دهد.
محترم مولوی عبدالکبیر با نگاهی به اوضاع منطقه، خاطرنشان کرد که کابل و اسلام آباد باید در صلح زندگی کنند و توضیح داد که به برکت جهاد مردم افغانستان، ثبات در منطقه حاصل شده است.
محترم وزیر امور مهاجرین بدرفتاری و اقدامات نظامی علیه مهاجرین افغان را نگران کننده توصیف کردند و گفتند که چنین اقداماتی نباید تکرار شود.

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

بازگشت به خبر