وزیر امور مهاجرین با سفیر ایران ملاقات کرد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۴ - ۱۳:۵
ـــــــ

الحاج خلیل‌الرحمن حقانی، وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان روز پنجشنبه 24 سنبله در ملاقاتش با آقای بهادر امینیان، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل میزبانی چهل ساله آن کشور از مهاجران افغان را قابل قدر دانسته و خواهان تداوم این همکاری شد.

ایشان از تلاش جدی ا. ا. ا. برای فراهم سازی زمینه برگشت مهاجران به کشور، ادغام و فراهم سازی زمینه کار به منظور جلوگیری از مهاجرت ها یادآوری نموده خواهان همکاری بیشتر دولت ایران، در زمینه ارایه خدمات به مهاجران و فراهم سازی زمینه کار برای شهروندان کشور در داخل افغانستان شد.

در همین حال سفیر ایران معلومات داد که روزانه حدود سه هزار نفر به صورت قاچاقی و همین تعداد با ویزا وارد ایران می شوند که شمار مهاجران مقیم ایران را می افزاید. وی از فعالیت مافیای قاچاق انسان و قاچاق مواد مخدر در مرز های دو کشور ابراز نگرانی کرده افزود: کسانی که به صورت غیرقانونی وارد ایران می شوند با مشکلات قاچاق انسان و عدم خدمت رسانی روبرو می گردد.

آقای امینیان راه حل کاهش مهاجرت افغان ها را فراهم سازی زمینه کار در داخل افغانستان عنوان کرده اعلام کرد که دولت ایران آماده است در زمینه تولید کار در داخل افغانستان با ا. ا. ا. همکاری کند.

وزیر امور مهاجرین اطمینان داد که ا. ا. ا کشت و قاچاق مواد مخدر را به صورت جدی منع کرده، این موضوع در جلسه کابینه نیز فیصله شده و تلاش صورت می گیرد تا این پدیده به صفر برسد.

به گفته ایشان برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر به تجهیزات قوی و توظیف نیروی نظامی ویژه در سرحدات مشترک ایران و افغانستان نیاز است که با همکاری مشترک دو کشور امکان پذیر می باشد.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر