وزارت امور مهاجرین، بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی، امیر المومنین شیخ هبت الله حفظه‌الله، رهبر امارت اسلامی، به خانواده‌های عودت‌کننده از ایران که در یک حادثه ترافیکی در شاهراه هرات-قندهار به شهادت رسیده بودند، کمک نقدی کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۲۴

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با خانواده‌های عودت‌کنندگانی که در یک حادثه ترافیکی در شاهراه هرات-قندهار به شهادت رسیده بودند، دیدار کرد و ضمن ابراز تسلیت از این رویداد، به سرپرستان خانواده‌های شهدا کمک نقدی تسلیم نمود.
محترم وزیر امور مهاجرین  اظهار داشت: رهبری نظام اسلامی و هر کارمندی به وضعیت بازگشت‌کنندگان توجه دارد و از هیچ کمکی به هموطنان نیازمند دریغ نمی‌کند.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن دیدار با خانواده های شهدای بازگشته، به آنها اطمینان داد که نهادهای مربوطه امارت اسلامی در تلاشند تا حداکثر کمک را به بازگشت کنندگان ارائه دهند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

بازگشت به خبر