نشست مشترک وزارت امور مهاجرین و گروپ تخنیکی انتقال بیجاشده گان به محلات اصلی شان برگزار شد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۸:۳۹
-

نشست مشترک هماهنگی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و اعضای گروپ تخنیکی انتقال بیجاشده گان به محلات اصلی شان بر ریاست مولوی سردارشیرزاد رئیس رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی وزارت برگزار شد .
آقای شیرزاد از خانواده‌های  بیجاشده که قبلا از کابل به ولایت کندز انتقال یافته بودند یاد آوری نموده تذکر داد که خانواده های دیگر بیجاشده نیز طور داوطلبانه خواهان برگشت به محلات اصلی شان می‌باشند.
شیرزاد با قدر دانی از کمک های نهادهای همکار وزارت افزود از اینکه مرحله دوم اخراج اجباری مهاجرین از پاکستان آغاز شده با آن هم وزارت امور مهاجرین تلاش نموده تا بیجاشده گان را به محلات اصلی شان انتقال دهد تا زندگی مرفه را در پیشرو گیرند.
وی بر انتقال بیجاشده گان داخلی طوری داوطلبانه تاکید نمود.
اعضای شامل‌ نشست امروزی از همکاری شان با وزارت امور مهاجرین  اطمینان داده افزودند قرار است که سروی صدها خانواده بیجاشده داخلی در ولایت لغمان  بمنظور انتقال  داوطلبانه آنان به محلات اصلی شان آغاز گردد و ما به کمکهای خویش به خانواده‌های مذکور ادامه خواهیم داد.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۳:۴۱
Background image

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان برگزار شد

جلسه اداری وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان تحت ریاست محترم مولوی عبدالکبیر، برگزار شد.
در این جلسه که معینان وزارت و برخی از رییسان مرکزی حضور داشتند، در مورد وضعیت مهاجرین اخراجی از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس و شماری از نمایندگان مهاجرین ولایت غزنی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با رییس امور مهاجرین و شماری از نمایندگان مهاجرین ولایت غزنی دیدار کرد.
رئیس  مهاجرین غزنی و نمایندگان مهاجرین حاضر، وضعیت و. . .

بازگشت به خبر