موسسات با وزیر امور مهاجرین؛ ناامنی ها سبب می شود تا کمک ها به بیجاشدگان داده نشود

anwari_morr
جمعه ۱۳۹۹/۴/۲۷ - ۷:۲۶
14

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرش به ولایت بلخ با مسئولان موسسات همکار این وزارت در ولایت بلخ دیدار و طی نشستی کارکردها و مشکلات کاری آنان را مورد بررسی قرار داده به موثریت برنامه ها تاکید کرد.

در جلسه که روز پنجشنبه 26 سرطان سال روان بدین منظور در شهر مزارشریف دایر گردید وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان، نفس کار و ارایه خدمات به آسیب پذیر ترین و نیازمند ترین قشر جامعه را با ارزش خوانده بیان کرد که در نتیجه یک کار مشترک هماهنگ شده دولت افغانستان و موسسات بین المللی در پنج سال گذشته به نزدیک 8 میلیون انسان آسیب پذیر رسیدگی صورت گرفت. ممکن است تمام نیازمندی های مردم برآورده نشده باشد اما مدیریت ما این دستاورد را دارد که در شرایط سخت جوّی و امنیتی کشور فاجعه انسانی در اثر عدم رسیدگی رخ نداده است.

وی افزود که ما تلاش کردیم مهاجرت را به صورت مشترک با ادارات ملی و بین المللی در داخل کشور و با نهاد های دخیل و کشور های مقصد در بیرون مدیریت بکنیم، در غیر آن رسیدگی به چنین ارقام بلند برای یک اداره دشوار است. در نتیجه این کار مشترک آمار اخراج اجباری افغان ها از اروپا در پنج سال گذشته با وجود اینکه تعداد پناهجویان افزایش یافت، نسبت به سال های قبل از آن کاهش داشته است.

نمایندگان موسسات ضمن ارایه گزارش فعالیت های شان در ولایات شمال بخصوص ولایت بلخ، از خوب شدن روابط و هماهنگی شان با ریاست امور مهاجرین ولایت بلخ خبر داده سوء استفاده برخی افراد از عنوان بیجاشده و مشکلات امنیتی را از چالش های فراروی کاری شان عنوان کرده گفتند که ناامنی ها سبب می شود تا انتقال مواد کمکی به ساحات دور دست و ساحات که تحت تصرف حکومت نیست با مشکل مواجه گردد.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر