معین مسلکی وزارت، با فرمانده امنیه ولایت غزنی دیدار نمود

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲ - ۲۰:۲۸
-

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی مخدوم محمد عالم ربانی، فرمانده امنیه ولایت غزنی و هیات همراه وی، در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار طرفین پیرامون وضعیت مهاجرین وسایر موارد درآن ولایت بحث و گفتگو نمودند.

آقای راشد، در این نشست، از وی بخاطر حمایت و همکاری های شان در تامین امنیت با نهاد های همکارمدد رسان ملی و بین المللی که در آن ولایت با مهاجرین کمک مینمایند سپاسگذاری نمود.

فرمانده امنیه غزنی، از تأمین امنیت مردم در آن ولایت ازهمکاری اش اطمینان داده وتاکید برهما هنگی و همکاری مشترک بین ادارات حکومتی نمود.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان درسفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ توزیع مواد غذایی که برای صد ها خانواده بی ‌بضاعت عودت‌ برگشت کننده برگزار شده بود، شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در جریان سفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ای که برای توزیع مواد غذایی به صد ها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کرده برگزار شده بود، شرکت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۴۳
Background image

معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان: کمپ جدید و یک فابریکه قالین ‌بافی در شهرکابل ایجاد میگردد

نشستی بر ریاست محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی با حضور خانم ونیسا ماتر یولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌های برگشت کننده شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌ های بی بضاعت برگشت کننده اشتراک و سخنرانی نموده گفت:. . .

بازگشت به خبر