مرکز بافنده گی و پروسس قالین در ولایت بلخ افتتاح شد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۱ - ۹:۵۳
-

یک مرکز بافنده گی و پروسس قالین در شهرک قالین بافان ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ، با حضور مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امورمهاجرین وعودت کننده گان، معاون والی ورییس مهاجرین افتتاح شد.

کار مرکز یاد شده با هزینه 348 هزار دالر امریکایی با حمایت مالی کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان توسط موسسه اکرو در سال 2020 آغاز شده بود که دارای دوفاز پروسس و بافنده گی قالین میباشد که برای 100 تن از خانم ها بیجاشده و مردم محل زمینه کار را مساعد ساخته است.
معین مسلکی وزارت در جریان افتتاح آن گفت: جای شکر است که با آمدن امارت اسلامی زمینه هر نوع سرمایه گذاری در کشور مهیا است و بر همه تجاران و سرمایه گذاران صدا می کنیم تا در کشور سرمایه گذاری نمایند و جای افتخار است که با آمدن امارت اسلامی صدها پروژه افتتاح شده است.
مولوی نورالهادی أبو ادریس معاون والی بلخ گفت: جای خوشحالی است که در این نوع پروژه ها زمینه اشتغال زایی برای هموطنان عزیز ما مساعد می‌شود و امارت اسلامی همیشه با شما همکار خواهد بود.
مولوی اسدالله وفارییس مهاجرین بلخ گفت: جای افتخار است که در شهر مزار شریف چنین پروژه افتتاح شده و زمینه کار برای بسیاری خانم ها ایجاد شده است.
آقای وفا خواهان همکاری بیشتر موسسات در ایجاد زمینه کار درآن ولایت با هماهنگی وزارت امور مهاجرین شد.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

بازگشت به خبر