رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده یک شرکت آلمانی دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۹:۴۵
-

محترم مولوی سید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نماینده یک شرکت آلمانی در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، توسعه همکاری بین وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و شرکت آلمانی، مسائل مربوط به مهاجرین و برنامه ‌های مشترک احتمالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محترم بنوری در مورد مشکلات عودت‌کنندگان اجباری از ایران و پاکستان و نیازهای اولیه آنها بحث و گفتگو کرد و نماینده شرکت از همکاری در این زمینه اطمینان داد.
این دیدار به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر و کمک‌های عملی بین وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و شرکای بین‌المللی برگزار شد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان درسفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ توزیع مواد غذایی که برای صد ها خانواده بی ‌بضاعت عودت‌ برگشت کننده برگزار شده بود، شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در جریان سفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ای که برای توزیع مواد غذایی به صد ها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کرده برگزار شده بود، شرکت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۴۳
Background image

معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان: کمپ جدید و یک فابریکه قالین ‌بافی در شهرکابل ایجاد میگردد

نشستی بر ریاست محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی با حضور خانم ونیسا ماتر یولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌های برگشت کننده شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌ های بی بضاعت برگشت کننده اشتراک و سخنرانی نموده گفت:. . .

بازگشت به خبر