توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
_

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت کننده که در نواحی مختلف شهر کابل توسط ریاست مهاجرین شناسایی شده بودند آغاز یافته و قرار است که در آینده خانواده های بیشتری ازآن بهره مند شوند.
این کمک غذایی شامل 50 کیلو آرد، 5 کیلو لوبیا، 5 کیلو برنج، 5 کیلو بوره و یک بوتل 5 لیتره روغن میباشد که از طرف بنیاد خیریه ملک سلمان در همکاری تخنیکی موسسه توحید توزیع میشود.
گفتنی است که بنیاد متذکره قبلاً نیز نظیر چنین کمک ها را برای 60 هزار خانواده در سراسر کشور آغاز نموده بود که شماری از خانواده های برگشت کننده در بسیاری از ولایات از آن مستفید گردیده اند.
این اقدام در راستای حمایت از خانواده ‌های آسیب‌دیده و نیازمند که اخیراً به کشور بازگشته‌اند، صورت گرفته است.
وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان  به عنوان نهاد مسئول، تأکید دارد که در مسیر حمایت از حقوق مهاجرین و بازگشت‌کنندگان متعهد است و تلاش می‌کند تا با برنامه ‌های مختلف، به بهبود شرایط زندگی این خانواده‌ها کمک نماید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

امروز 2 شنبه 6 میزان سال روان، وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با انجمن مهاجرین دنمارک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید.
به اساس عقد این تفاهم نامه که به ارزش 3 میلیون 926 هزار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای تورهان صالح، رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار کرد.

در این دیدار، که درباره ارائه خدمات. . .

بازگشت به خبر