به ارزش بیش از 400 هزار دالر امریکایی؛ سه تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۵۳
_

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 473 هزار و 369 دالر امریکایی میان موسسات، اجتماعی و انکشافی راه نوین  جمعیت کمک های انسانی و مردم ضرورتمند در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسات مذکور مبلغ متذکره را در بخش  های آموزشی، حفر چاه و اعمار شبکه های آب آشامیدنی، توزیع کمک نقدی، صحی، فلتر آب، نصب سیستم سولر، ترمیم چاه های آب، و آگاهی دهی بهداشتی در ولایات کندز، بدخشان، میدان وردک و خوست به مصرف خواهد رسانید که 1270 خانواده و تعداد  2240 تن برگشت کننده و جامعه میزبان ازآن مستفید میشوند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۵۳
Background image

به ارزش بیش از 400 هزار دالر امریکایی؛ سه تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 473 هزار و 369 دالر امریکایی میان موسسات، اجتماعی و انکشافی راه نوین  جمعیت کمک های انسانی و مردم ضرورتمند در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۳۲
Background image

وزیر امور مهاجرین با شماری از بزرگان قومی و علمای اهل تشیع از مناطق مختلف کشور دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شماری از بزرگان قومی و علمای اهل تشیع از مناطق مختلف کشور، در دفتر کارش، دیدار کرد.
در این دیدار، آنان برای قربانیان حادثه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۲۰:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین با نماینده سابق پارلمان کشور کویت و هیات همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، با داکتر دجیح خلف الشری، نماینده سابق پارلمان کشور کویت، جارالله یکی از اعضای بنیاد خیریه و تاجر شیخ فهد الحنان، دیدار کرد.
در. . .

بازگشت به خبر