ریاست امور مهاجرین ولایت کندهار 273 فامیل بیجا شده را مساعدت نمود

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۱۸ - ۱۲:۵۶
ریاست امور مهاجرین ولایت کندهار 273 فامیل بیجا شده را مساعدت نمود

ریاست امور مهاجرین ولایت کندهار به همکاری کمیته اضطراری این ولایت و موسسه(WFP) برای (273) فامیل بیجا شده ولسوالی های ډنډ، دامان و پنجوایی این ولایت که در اثر سیلاب ها بیجا و متضرر شده بود و در مرکز و نقاط امن این ولایت جابجا شده بود، بعد از بررسی و سروی روز شنبه، مورخ 17 حمل سال روان کمک نقدی و غیر نقدی توزیع نمود.

این کمک ها شامل؛ پول نقد مبلغ( 15000) افغانی از طرف کمیته اضطرار برای (69) فامیل پنجوایی و برای متباقی فامیل های بیجا شده مواد خوراکی و غیر خوراکی از طرف موسسه(WFP) باحضور داشت نماینده ادارات نامبرده توزیع شد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۱۵
Background image

وزیرامور مهاجرین با معاون اداری و رئیس بخش مدیریت بحران برنامه انکشافی سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم شکونودا معاون اداری و رئیس بخش مدیریت بحران برنامه انکشافی سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار خانم شکونودا. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۱۹
Background image

وزیر امور مهاجرین با مهتمم مدرسه جهادی ولایت بدخشان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شیخ عبدالحفیظ مهتمم مدرسه جهادی  ولایت بدخشان در دفتر کارش، دیدار کرد.
شیخ عبدالحفیظ، از همکاری و نشست های بین وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، توزیع مواد کمکی را برای نزدیک به هزار خانواده عودت‌کننده و بیجاشده در کابل آغاز کرد

این کمک‌ها توسط تاجران و اشخاص خیر افغان به محترم مولوی عبدالکبیروزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، تحویل داده شد که شامل ۱۲ نوع مواد غذایی از جمله یک بوجی آرد، دو بوجی برنج، ۱۰ کیلو. . .

بازگشت به خبر