وزیر صنعت و تجارت با وزیر امور مهاجرین دیدار نمود

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۲۰:۸
_

محترم نورالدین عزیزی وزیر صنعت و تجارت با محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان دیدار نمود.
در این نشست که شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین نیز حضور داشت، در مورد دستاوردها و سفر اخیر هیئت امارت اسلامی به کشور پاکستان بحث و تبادل نظر شد.
محترم نورالدین عزیزی سفر خود به اسلام آباد را موفقیت آمیز توصیف کرد و افزود: با مقامات پاکستانی در مورد مسائل مهاجرین، تجارت بین دو کشور و حل مشکلات افغان های مقیم این کشور گفتگوهای مفصلی صورت گرفت و تعهداتی برای حل مشکلات دریافت نموده ایم.
شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین گفت: دولت پاکستان برای حل مشکلات مهاجرین افغان اقداماتی را آغاز کرده و انتظار می رود به زودی به تعهدات خود عمل کند.
محترم مولوی عبدالکبیر سفر هیئت امارت اسلامی به ریاست نورالدین عزیزی به پاکستان را مهم توصیف کرد و افزود: امارت اسلامی به تلاش های خود برای بازگشت عزتمندانه مهاجرین افغان ادامه می دهد و در داخل کشور نیز تسهیلات لازم برای آنان فراهم شده است.
به گفته وزیر امور مهاجرین امارت اسلامی به دنبال روابط مثبت با همه کشورهای همسایه است و گفتگو را در حل مسائل در اولویت قرار میدهد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۸:۱۴
Background image

جلسه اداری هفته وار وزارت امور مهاجرین برگزار شد

جلسه اداری هفته وار وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، بر ریاست محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری وزارت و با حضور رئیسان مرکزی و آمرین مستقل، برگزار شد.
در آغاز جلسه محترم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۸:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین با روسای امور مهاجرین ولایات کابل و نیمروز، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی عبدالرحمن حبیب زی، رییس مهاجرین ولایت کابل و حاجی عبدالله ریاض رییس مهاجرین ولایت نیمروز، دیدار نمود.
رییس مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۲۰:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین با والی ولایت بلخ و کمیسار تورخم ولایت ننگرهار دیدارهای جداگانه نمود

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار های جدا گانه با حاجی محمد یوسف وفا والی ولایت بلخ و ملا عبدالجبار حکمت کمیسار تورخم ولایت ننگرهار، ملاقات نمود.
در این. . .

بازگشت به خبر