وزیر امور مهاجرین وعودت کننده گان با معاون بخش کمک های بشردوستانه هیات معاونت سازمان ملل متحد(یوناما) در افغانستان دیدار تودیعی کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۲
ـ

محترم مولوی عبدالکبیر وزیرامور مهاجرین وعودت کننده گان به مناسبت پایان ماموریت آقای آندریکا راتویته معاون بخش کمک های بشردوستانه هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) دیدار تودیعی کرد.
در این دیدار داکتر تاج الدین ایوال رییس صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) در افغانستان عرفات جمال رییس کمیشنری عالی  سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان(UNHCR) و خانم میهیونگ رییس سازمان بین المللی مهاجرت(IOM) در افغانستان نیز حضور داشتند.
آندریکا راتویته از همکاری امارت اسلامی در طول ماموریتش در افغانستان ابراز خوشحالی کرده از تلاش های ادارات مسئول افغانستان در ارائه خدمات به عودت کننده گان و بیجاشده گان قدردانی کرده افزود: سازمان ملل متحد، در نتیجه پیشنهاد و اصرار امارت اسلامی، بیشتر کمک های خود را به پروژه های توسعه ای درازمدت اختصاص داده است.
وی گفت: با وجود درگیری ها در جهان، یوناما توانسته بودجه قابل توجهی برای کمک‌های بشردوستانه به افغانستان جذب کند و تلاش‌ها در این زمینه ادامه خواهد یافت.
ایشان در ادامه گفتگو خاطرنشان کرد که تلفات غیرنظامیان و بیجاشده گی مردم به دلیل نبردها در مرز با پاکستان، موضوعی نگران‌کننده و دلخراش است.
آندریکا راتویته توضیح داد که تأسیسات سازمان بین‌المللی مهاجرت نیز در حملات از سمت پاکستان آسیب دیده و مهمات منفجر نشده در اردوگاه‌های ( کمپ) مهاجرین نزدیک مرز نیاز به مین پاکی دارند.
 وی همچنین خاطرنشان کرد که ادارات امدادرسانی سازمان ملل متحد از آن زمان کمک‌رسانی به بیجاشده گان را آغاز کرده و انتظار می‌رود به زودی آن را تکمیل کند.
در پایان این دیدار، آقای آندریکا راتویته یادآوری کرد که به همکاری و کمک همه جانبه به مردم افغانستان ادامه خواهد داد.
محترم مولوی عبدالکبیر از معاون هماهنگ ‌کننده کمک‌های بشردوستانه هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما)   و هیئت همراه ایشان استقبال کرده و از تلاش‌ها و ماموریت آقای راتویته در زمینه بشردوستانه قدردانی کرده کمک‌های سازمان ملل متحد به افغان‌ها را مهم خوانده خاطرنشان کرد: امارت اسلامی بخش بزرگی از امکانات خود را برای حمایت از نیازمندان و بازگشت‌کننده گان اختصاص داده است.

محترم وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان توضیح داد: وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان به بیجاشده گان ناشی از گلوله‌باران‌های رژیم پاکستان در شش ولایت مرزی کمک توزیع کرده و به سه ولایت باقیمانده نیز کمک رسانی نموده است.
 محترم مولوی عبدالکبیر پیشنهادات ارائه شده توسط نمایندگان سازمان ملل را مهم دانسته و بر کار مشترک تأکید کرد و همچنین برای آقای آندریکا راتویته آرزوی موفقیت را در آینده نمود.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از مجاهدین از ولایات شمال کشور، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از مجاهدین از ولایت ‌های شمال کشور، در همراهی مولوی سید قاسم آغا ملاقات کرد.
در این ملاقات، مجاهدین و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

بازگشت به خبر