معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با مسئول دفتر سازمان بین المللی مهاجرت در کابل دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۱۵:۴۳
---

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم ماریا مسیتا رئیس ماموریت سازمان بین المللی مهاجرت(IOM) در افغانستان دیدار و روی هماهنگی بیشتر دو اداره صحبت نمود.

این نشست روز چهارشنبه 16 قوس سال جاری در دفتر کاری معینیت مسلکی دایر و رئیس عودت و ادغام مجدد، مدیر ارشد برنامه های مشترک وزارت و برخی مسئولان دیگر اداره IOM در آن حضور داشتند.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین ضمن تاکید به همکاری و هماهنگی گسترده دو اداره، بیان کرد که آن عده از مهاجران افغان که از کشور ترکیه برگشت داده می شوند و از طریق میدان هوایی کابل وارد کشور می شوند، نیاز به کمک دارند و وزارت امور مهاجرین با هماهنگی اداره IOM باید به آنان رسیدگی کند.

ایشان همچنان امضای یک تفاهمنامه مشترک را برای هماهنگی دو اداره در قسمت خدمت رسانی به نیازمندان مهم عنوان کرد.

مسئول دفتر IOM در کابل، ضمن اعلام توافق اش در قسمت رسیدگی و کمک رسانی به برگشت کنندگانی که از طریق میدان هوایی کابل وارد کشور می شوند، بیان کرد که برخی کودکان افغان از کشور ترکیه برگشت داده می شود که پیدا کردن خانواده های شان در افغانستان دشوار است.

به گفته خانم ماریا: بدین سبب اداره IOM با اداره حمایت از کودکان سازمان ملل متحد(UNICEF) و وزارت کار و امور اجتماعی در قسمت چگونگی رسیدگی به این اطفال صحبت کرده و یک برنامه مشترک را در زمینه عملی خواهد ساخت.

وی همچنان افزود که برای ارایه خدمت بهتر به نیازمندان، نیاز است تا در قسمت تامین امنیت کارمندان از جانب دولت افغانستان با اداره IOM همکاری صورت گیرد.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین در این مورد بیان کرد که با تسلط امارت ا. امنیت در سراسر کشور تامین شده و اگر مشکلی وجود داشته باشد با این وزارت در میان گذاشته شود تا از طریق وزارت امور داخله به آن رسیدگی صورت گیرد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

امروز 2 شنبه 6 میزان سال روان، وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با انجمن مهاجرین دنمارک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید.
به اساس عقد این تفاهم نامه که به ارزش 3 میلیون 926 هزار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای تورهان صالح، رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار کرد.

در این دیدار، که درباره ارائه خدمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای برونو لیمارکی معاون هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در بخش کمک ‌های بشردوستانه وهیئت همراه وی دیدار کرد..

در این. . .

بازگشت به خبر