معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با مسئول دفتر سازمان بین المللی مهاجرت در کابل دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۱۵:۴۳
---

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم ماریا مسیتا رئیس ماموریت سازمان بین المللی مهاجرت(IOM) در افغانستان دیدار و روی هماهنگی بیشتر دو اداره صحبت نمود.

این نشست روز چهارشنبه 16 قوس سال جاری در دفتر کاری معینیت مسلکی دایر و رئیس عودت و ادغام مجدد، مدیر ارشد برنامه های مشترک وزارت و برخی مسئولان دیگر اداره IOM در آن حضور داشتند.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین ضمن تاکید به همکاری و هماهنگی گسترده دو اداره، بیان کرد که آن عده از مهاجران افغان که از کشور ترکیه برگشت داده می شوند و از طریق میدان هوایی کابل وارد کشور می شوند، نیاز به کمک دارند و وزارت امور مهاجرین با هماهنگی اداره IOM باید به آنان رسیدگی کند.

ایشان همچنان امضای یک تفاهمنامه مشترک را برای هماهنگی دو اداره در قسمت خدمت رسانی به نیازمندان مهم عنوان کرد.

مسئول دفتر IOM در کابل، ضمن اعلام توافق اش در قسمت رسیدگی و کمک رسانی به برگشت کنندگانی که از طریق میدان هوایی کابل وارد کشور می شوند، بیان کرد که برخی کودکان افغان از کشور ترکیه برگشت داده می شود که پیدا کردن خانواده های شان در افغانستان دشوار است.

به گفته خانم ماریا: بدین سبب اداره IOM با اداره حمایت از کودکان سازمان ملل متحد(UNICEF) و وزارت کار و امور اجتماعی در قسمت چگونگی رسیدگی به این اطفال صحبت کرده و یک برنامه مشترک را در زمینه عملی خواهد ساخت.

وی همچنان افزود که برای ارایه خدمت بهتر به نیازمندان، نیاز است تا در قسمت تامین امنیت کارمندان از جانب دولت افغانستان با اداره IOM همکاری صورت گیرد.

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین در این مورد بیان کرد که با تسلط امارت ا. امنیت در سراسر کشور تامین شده و اگر مشکلی وجود داشته باشد با این وزارت در میان گذاشته شود تا از طریق وزارت امور داخله به آن رسیدگی صورت گیرد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر