سرپرست وزارت امور مهاجرین با فرمانده امنیه ولایت کنر و رئیس استخبارات ولایت ننگرهار ملاقات کرد

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۵:۴۰
-
محترم مولوی عبدالکبیر سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی ضیاءالحق فرمانده امنیه پولیس ولایت کنر و قاری عابد رئیس استخبارات ولایت ننگرهار ملاقات نمود.
در این دیدار، هر دو مقام امنیتی از امنیت و مصوونیت مهاجرین در ولایات کنر و ننگرهار اطمینان داده گفتند: از هموطنان عودت کننده به خوبی پذیرایی شده است.
آنها افزودند: نهادهای امنیتی شب و روز برای حفاظت از اموال و دارایی‌های هموطنان بازگشته تلاش می‌کنند و هیچکس از این بابت نگران نیست.
محترم مولوی عبدالکبیر سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن تشکری از مسئولین، گفت: همه ارگان ها باید مسئولیت خود را در قبال شهروندان بازگشت کننده انجام دهند.
وزیر مهاجرین افزود: با هماهنگی نهادهای امدادرسان داخلی و خارجی، کمک های لازم به شهروندان بازگشت کننده در تمام ولایات ارائه خواهد شد.

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۲:۴۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 100 هزار و 294 دالر امریکایی با موسسه  انکشافی نوای نی بانوان افغان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۲۰:۳۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با چند تن از بزرگان و متنفذین قومی ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با چند تن از بزرگان و متنفذین قومی ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا، در دفتر کارش، دیدار کرد.
بزرگان آن و لسوالی، از همکاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۴:۴۷
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با معاون کمیته بین المللی نجات ( IRC ) ملاقات نمود

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای بوستان فهیم معاون و رییس برنامه های کمیته بین المللی نجات ( IRC ) ملاقات کرد.
محترم راشد بر ادامه کمک. . .

بازگشت به خبر