زلزله اخیر در ولایت هرات، هزار ها شهید و زخمی بر جا گذاشته است

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۶ - ۱۲:۴۶
-

ازاثر زلزله که به تاریخ 15 میزان در ولایت هرات به وقوع پیوست، حدود 2 هزار نفر شهید و9 هزار نفر زخمی شده اند.      
ریاست تثبیت و دریافت راه حل های دایمی وزارت امور مهاجرین، از قول مسوولین ریاست مهاجرین ولایت هرات گزارش داده است که در اثر زلزله روز گذشته، بیشترین خسارات جانی و مالی در قریه های نایب رافیع، سیاه آب، وردگ ها، کرنیل، سربلند، تشکک، چاهک و سنجاب ولسوالیهای زنده جان و غوریان به بار آمده است.
      درگزارش علاوه شده است که طبق معلو مات ابتدایی، حدود 2 هزار نفرشهید و9 هزار نفردراثر زلزله، شهید و زخمی شده اند و در حال حاضر عملیات جستجو و نجات تحت ریاست والی هرات ادامه داشته و امکان بلند رفتن رقم تلفات موجود است.
     در مورد و ضعیت مجروحین  گفته شده است که  وضعیت شمار زیادی از زخمی های داخل بستر در شفاخانه های آنولایت وخیم خوانده شده است.
همچنان در مورد میزان تخریب منازل درگزارش آمده است کهمعلو مات ابتدایی نشان دهنده تخریب کلی 13 هزار باب منزل رهایشی است و سروی منازل آسیب دیده بزودی آغاز می شود.
منبع علاوه نمود  که در حال حاضر رقم بیجا شده ها تثبیت شده نمی تواند و به اساس معلو مات اولیه حدود 80 فیصد باشنده های هرات به خاطر احتمال پس لرزه های زلزله از منازل شان خارج شده اند.
در گزارش علاوه شده است که به نقل از ریاست امور مهاجرین ولایت بادغیس تا کنون از تلفات جانی و مالی زلزله در ولایت راپور داده نشده است.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر