با نهایی شدن مذاکرات و محقق شدن صلح، یک و نیم و تا دو میلیون مهاجر به کشور بر می گردند

sadam_morr
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
با نهایی شدن مذاکرات و محقق شدن صلح، یک و نیم و تا دو میلیون مهاجر به کشور بر می گردند

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان در ملاقاتش با رابرت نیوسم رئیس جدید التقرر بخش مهاجرت سفارت امریکا(BPRM) در کابل، بیان داشت که پیشبینی ها در این وزارت بیانگر آنست که با تحقق صلح در افغانستان، یک و نیم تا دو میلیون مهاجر افغان از کشورهای میزبان به وطن بر خواهند گشت.

وی افزود که با تحقق صلح و برگشت تعداد کثیری از مهاجرین، ایجاب می نماید تا حکومت افغانستان آمادگی لازم را برای پذیرایی برگشت کنندگان داشته باشد، بنابراین وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان برنامه های را برای پذیرایی مهاجرین در کمیته اجرایی عودت کنندگان و بیجاشدگان که جلسات آن تحت ریاست رئیس اجراییه کشور برگزار می گردد، طرح نموده است.

وزیر امور مهاجرین ضمن قدردانی از کمک های اخیر ایالت متحده امریکا به بیجاشده ها و خانواده های نیازمند متضرر، به وضعیت مهاجرین افغان در دو کشور همسایه اشاره نموده گفت که طی دو سال اخیر تعداد برگشت کنندگان از ایران افزایش و از پاکستان کاهش یافته است. در سال جاری تاکنون حدود 200 هزار نفر از ایران و حدود 15 هزار از پاکستان به کشور برگشته اند.

آقای رابرت نیوسم به ادغام برگشت کنندگان و دریافت راه حل دایمی آنان تاکید نموده گفت که جهت اجرایی شدن این موارد نیاز است تا یک مدیریت مشترک با دخیل شدن ادارات ملی و بین المللی به میان آید.

این دیدار روز پنجشنبه 14 سنبله سال روان در مقر ریاست اجراییه جمهوری اسلامی افغانستان صورت گرفت.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

بازگشت به خبر