معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به ولایت فراه، با والی آن ولایت دیدار کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۴ - ۱۰:۰
-
مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جریان سفرش به ولایت فراه، با مولوی غوث الدین رهبر، والی آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار که هیأت همراه معین مسلکی نیز حضورداشتند در مورد رسیدگی به حل مشکلات مهاجرین و بیجاشده گان آن ولایت بحث شد.
والی فراه از همکاری اش در مورد فوق به معین مسلکی وزارت اطمینان داد.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۰:۳۵
Background image

وزیر امور مهاجرین با شماری از علما و بزرگان قوم ځدران ولایت خوست دیدار نمود

مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از علما و بزرگان قوم ځدران ولایت خوست دیدار نمود.
بزرگان قومی و علما از زحمات وتلاش های رهبران امارت اسلامی در آوردن نظام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۹:۵۲
Background image

وزیر امور مهاجرین، از ریاست امو مهاجرین ولایت خوست دیدن بعمل آورد


مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایت خوست از ریاست امور مهاجرین و عودت کننده گان آن ولایت دیدن بعمل آورد.
وی در این بازدید از فعالیت های آن ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۹ - ۱۵:۱۱
Background image

به ارزش بیش از 3 میلیون دالر امریکایی، سه تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفا هم نامه های همکاری به ارزش 3 میلیون و 9 صدو 46 هزار و 102 دالر امریکایی با موسسات وارچایلد انگلستان، جمعیت کمک های انسانی و کمک کلیسای ناروی در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده. . .

بازگشت به خبر