معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، از ریاست مهاجرین ولایت بدخشان دیدن نمود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۱:۱۱
-
مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان درسفرش به ولایت بدخشان از ریاست امورمهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورده با رییس و کارمندان آن ریاست دیدار کرد.
معین مسلکی گفت: با اخراج اجباری افغان ها از پاکستان امارت اسلامی توانست که به صورت بهتر برگشت افغان ها را کنترول و مدیریت کند و همچنین از اثر رویداد های طبیعی که مردم در ولایات محتلف کشور بیجا شده بود مقام رهبری وزارت با تلاش های شبانه روزی شان توانست به آن رسیده گی نماید.
آقای راشد افزود: هدف سفرش به ولایت شمال کشور بررسی کارها، شنیدن مشکلات از نزدیک و رسیده گی به آن و انتقال کمک های کشور چین میباشد.
مولوی محمد یونس جهادمل رییس مهاجرین ولایت بدخشان معین مسلکی وزارت را خوش آمدید گفته از کارکرد مقامات رهبری وزارت قدر دانی کرد.
وی گفت: همیشه کوشش می‌کنیم تا خدمات را برای مردم طور بهتر عرضه کنیم مشکلات آن ها را حل و آماده همکاری و هماهنگی بیشتر در جهت جلب مساعدت ها برای آنان هستیم.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر