چهار تفاهم نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و سه موسسه به امضا رسید

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۲ - ۲۰:۱۶
-
به ارزش ۹ صدو ۶۰ هزار و ۷۲۳ دالر امریکایی چهار تفاهم نامه های همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسات ده شانتی رضاکاره تولنه ،کمیته بين المللی نجات و مردم ضرورت مند و به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده نهاد های متذکره در بخش های توزیع کمک های نقدی، تدویر جلسات آگاهی دهی ، سروی و مصاحبه بمنظور جلب کمک برای ۷۴ هزارو ۷۳۶ تن در ولایات ننگرهار، هرات، خوست، لغمان و میدان وردک عرضه خدمات مینمایند.
تفاهم نامه های یاد شده توسط مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وکفیل وزارت و نماینده های موسسات فوق به امضا رسید.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر