وزیر امور مهاجرین با رئیس اداره انکشاف زون پایتخت روی اسکان دائمی بیجاشده‌های کمپ‌های کابل صحبت کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۸:۲۵
_____________

در نشستی در مقر وزارت، نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نجیب‌الله شینواری رئیس اداره انکشاف زون پایتخت در رابطه به‌چگونگی اسکان دایمی بیجاشده‌ها بحث و تبادل نظر کرده و در مورد جابجایی بیجاشدگان مقیم کمپ‌های کابل، از طریق ساخت مسکن ارزان‌قیمت صحبت‌کردند.

آقای اخلاقی بیان کرد که: "نیاز است تا بیجاشده‌ها از حالت خیمه نشینی در ساحات پلان شده شهر کابل به یک محل دایمی انتقال و زمینه اسکان دایمی برای آنان فراهم گردد."

وزیر امور مهاجرین همچنان تاکید کرد که بهتر است بیجاشده ها در ساحاتی که به خدمات دسترسی داشته باشند و زمینه کار براشان فراهم باشد، انتقال یابد تا این قشر جامعه روی پای خود ایستند.

در همین‌حال، آقای شینواری با اعلام همکاری همه جانبه از موجودیت تعمیرهای رهایشی برای بیش از دو صد خانواده خبر داده و از همکاری تخنیکی با وزارت امور مهاجرین برای ساخت خانه‌های بیشتر اطمینان دارد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر