معین پالیسی و تطبیق برنامه ها به شفافیت و حاکمیت قانون تاکید کرد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۹ - ۱۲:۵۷
__________

مسئولان ریاست های پالیسی و پلان، عودت و ادغام مجدد، تحقیق و کنسرسیوم تشخیص مستحقین در نشست های جداگانه معلومات اجراآت و فعالیت های شان را در امر رسیدگی به برگشت کنندگان و بیجاشده های داخلی با شیر علم امله وال معین پالیسی و تطبیق برنامه ها شریک ساختند.

در این نشست ها معین پالیسی و تطبیق برنامه ها در رابطه به چگونگی رسیدگی به وضعیت برگشت کننندگان، تحقیق های مرتبط به مهاجرت، برنامه ریزی های موثر و چگونگی روند توزیع زمین به برگشت کنندگان با مسئولان بخش های یادشده بحث و تبادل نظر نموده و منظور هر چه بهتر شدن وضعیت کاری هدایات لازم را به بخش های مربوطه سپرد.

آقای امله وال در این نشست ها به حاکمیت قانون، تامین شفافیت و تعهد به وظیفه در امر خدمت رسانی به بیجاشده و برگشت کنندگان تاکید کرد.

گفتنی است که معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت به تازگی بر اساس حکم مقام ریاست جمهوری اسلامی افغانستان در این زوارت تقرر حاصل کرده است.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر