کارگاه آموزشی مدیریت استرس در وزارت امور مهاجرین برگزار شد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۵ - ۹:۴۵
کارگاه آموزشی مدیریت استرس در وزارت امور مهاجرین برگزار شد

در یک کارگاه آموزشی که در وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان راه اندازی شده بود، به 35 تن از آمرین و مدیران این وزارت موضوعات مرتبط به مدیریت استرس تدریس گردید.

این کارگاه آموزشی با تلاش های مشاوریت ارتقای ظرفیت وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و همکاری موسسه بین المللی صحت روانی اجتماعی(ipso) طی دو روز دوشنبه و سه شنبه 2 و 3 جدی سال روان در مقر وزارت راه اندازی شد.

غلام مرتضی رسولی رئیس حمایت های حقوقی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در افتتاحیه کارگاه مذکور پیرامون موثریت برنامه های آموزشی به کارمندان سخن گفته راه اندازی برنامه مذکور را برای کارمندان وزارت امور مهاجرین بخاطر مهم عنوان کرد که آنان همواره با قشر آسیب پذیر و داری استرس سر و کار دارد.

در این روکشاپ موضوعات چون مدیریت استرس، بر خورد با مراجعین که دارای استرس اند، تصمیم گیری در شرایط استرس و دفع استرس آموزش داده شد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۱۶
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با معاون مقام ولایت بلخ دیدار کرد

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و رئیس کمیته اسکان موقت، با هیأت همراهش با مولوی نورالهادی ابوادریس، معاون مقام ولایت بلخ، دیدار کرد.
. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۴۴
Background image

برای نزدیک به 100 خانواده در ولایت فاریاب، کمک غیر خوراکی توزیع شد

برای 95 خانواده در ولایت فاریاب، مواد غیر خوراکی، به تاریخ 3 سرطان، با حضور الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، توزیع شد.
خانواده های یاد شده. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۶
Background image

به ارزش ده ها میلیون افغانی، تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 41 میلیون 4 صدو 66 هزار و 93 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی فراداتا و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

بازگشت به خبر