وزیر امور مهاجرین بر رعایت و عملی سازی طرزالعمل کمک رسانی موسسات تاکید نمود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۸/۳/۸ - ۹:۳۴
1

 

سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگا در دیدار با ایدوارد برادفورد هوگس رییس موسسه (DRC) در افغانستان بر رعایت و عملی سازی طرزالعمل کمک رسانی موسسات که جدیدن توسط این وزارت با هماهنگی موسسات تهیه شده است، تاکید نمود.

این دیدار که روز سه شنبه، مورخ 7 جوزا سال روان انجام شد، همچنان وزیر  امور مهاجرین بر هماهنگی بیشتر میان ریاست های امور مهاجرین در ولایات و موسسه نامبرده در چگونگی و نحوه توزیع کمک ها تاکید نموده و از موسسه DRC خواست که در توزیع کمک ها به مستحقین عادلانه برخورد کنند.

رییس موسسه DRC نیز چالش های که در فعالیت های مشترک وجود داشت با وزیر امور مهاجرین در میان گذاشته و وعده نمود که مطابق طرزالعمل تهیه شده فعالیت هایش را تنظیم می کنند.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۴۴
Background image

به ارزش بیش از 400 هزار دالر، دو تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 464 هزار و 804 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات بازسازی افغانستان و تعلیمی زنان و  هماهنگی کمک های بشری به امضاء رسانید.

به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

بازگشت به خبر