وزیر امور مهاجرین با کمیسار عمومی پاکستان برای مهاجران افغان دیدار کرد

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۹ - ۲۲:۴۸
_____________
الحاج خلیل الرحمن حقانی، وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در دیدار با سلیم خان، کمیسار عمومی دولت پاکستان برای مهاجران افغان، در رابطه وضعیت مهاجران افغان، مشکلات موجود و یافتن راه حل‌های آن صحبت کرد.
این نشست در مقر وزارت دایر شد و الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین مالی ‌و اداری وزارت نیز در آن حضور داشت. وزیر امور‌ مهاجرین ضمن خوشامدگویی به کمیسار عمومی، از وی خواست که به مشکلات معیشتی مهاجران افغان در پاکستان رسیدگی‌ نموده ‌و در این زمینه با وزارت امور مهاجرین همکاری نماید‌‌.
محترم سلیم خان به وزیر امور‌ مهاجرین تعهد سپرد که در رابطه به حل مشکلات موجود مهاجران افغان با اداره مرکزی صحبت ‌و برای حل آن اقدامات لازم را انجام خواهد داد‌‌.
در همین حال معین وزارت امور مهاجرین از کمیسار عمومی‌ پاکستان‌ خواست که برای آن عده از افغان‌های که در پاکستان زندگی‌ می‌کنند، زمینه دسترسی به خدمات صحی و‌ آموزش‌های عصری و‌ دینی را فراهم سازد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر