وزیر امور مهاجرین با رئیس دفتر پناهندگان سازمان ملل متحد در کابل ملاقات کرد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۴:۱۵
-

الحاج خلیل الرحمن حقا.نی، وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای لیونارد زولو، رئیس دفتر پناهندگان سازمان ملل متحد(UNHCR) در کابل دیدار و روی همکاری های مشترک گفتگو کرد.

در این نشست که چهارشنبه 28 جدی در مقر وزارت صورت گرفت در رابطه به نشست اخیر چهار جانبه که روی وضعیت مهاجران افغان در ایران برگزار شد، برگزار شدن نشست های سه جانبه با ایران و پاکستان، هماهنگی در رابطه به کمک رسانی به بیجاشده های داخلی، تنظیم فعالیت ها و ترتیب پلان تفاهمنامه مشترک 2023، هماهنگی در انتخاب ساحات دارای اولویت و تطبیق پروژه های انکشافی در آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وزیر امور مهاجرین به راه حل دوامدار مشکلات بیجاشده ها و برگشت کنندگان تاکید کرده بیان کرد که برای رسیدگی بهتر به مهاجران افغان در کشورهای ایران و پاکستان، نیاز است تا به تعقیب نشست چهارجانبه که در ایران برگزار شد، نشست های سه جانبه نیز با این دو کشور تنظیم و برگزار شود.

در این نشست ها اداره پناهندگان سازمان ملل متحد، دولت افغانستان، دولت های ایران و پاکستان به صورت جداگانه حضور خواهند یافت و روی وضعیت مهاجران افغان در آن کشور با پادرمیانی سازمان ملل متحد بحث خواهد شد.

در همین حال آقای زولو فعالیت های وزارت امور مهاجرین در تفاهمنامه همکاری های 2022 را ستوده و امیدواری کرد که دو طرف مشکلات پیش آمده را مشترکاً حل و زمینه همکاری بیشتر را با موسسات و نهادهای بین المللی فراهم خواهند ساخت.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر