وزیر امور مهاجرین، ازساحات زلزله زده در ولایات پکتیکا وخوست دیدن نمود

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۴:۴۳
عبدالمطلب حقانی
الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین، به تاریخ ۲ سرطان، ازساحات آسیب دیده ناشی از زلزله در ولایت پکتیکا وخوست دیدن نمود.
حقانی ضمن بازدید از ولسوالیهای برمل وگیان پکتیکا و سپیری خوست، باخانواده های شهدا ومجروحین آن حادثه، نیز ملاقات نمود و به ایشان اطمینان داد که در هماهنگی با نهاد های همکار، باهمه خانواده های آسیب دیده، مساعدت نقدی، خوراکی، غیر خوراکی، صحی واعمار سرپناه، کمک می شود.
وزیر امور مهاجرین، ۱۳ لاری مواد کمکی را که شامل ۵ هزار تخته کمپل، ۱۸۰۰ بوری آرد، ۲۰ هزار قرص نان خُشک، ۱۰۰۰ ثوب جمپر، ۱۰۰۰ثوب واسکت، ۸۸۲ تخته دوشک وبالشت، ۱۸۵ قطی روغن، ۳۸ بسته، شامل ۲۲ قلم مواد خوراکی و یکمقدار چای، بوره ودال است و ازطرف آنوزارت به ساحات زلزله زده ارسال شده است، غرض توزیع بدسترس کمیته موظف قرارداد.
گفتنی است که محترم رئیس الوزرای امارت اسلامی، به وزرای مبارزه باحوادث، انکشاف دهات، صحت عامه، امور مهاجرین، زراعت ومالداری و جمعیت هلال احمر افغانی، هدایت داده بود که با امکانات دست داشته شان، به مناطق زلزله زده رفته و با خانواده های شهدا و مجروحین، کمکهای اولیه بشری را انجام دهند.
مسوولین وزارتهای یادشده، مطابق هدایت رئیس الوزرا، باخانواده های قربانیان و مجروحین زلزله در ولایات یادشده، ملاقات نموده و ضمن اظهار تسلیت و همدردی با ایشان گفتند که طبق هدایت محترم رئیس الوزرا، برای هرشهید،صدهزار افغانی و برای هر مجروح، ۵۰ هزار افغانی توزیع می شود.
قابل ذکر است که کمیته ای از جانب وزرای یاد شده ایجاد شده است، تا بعد از انجام سروی، مساعدت را در دسترس مستحقین قرار دهند.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر