معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت از ریاست امور مهاجرین ولایت ننگرهار دیدار کرد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۰:۰
_______________

شیرعلم امله وال، معین پالیسی و تطبیق برنامه های وزارت امور مهاجرین در سفرش به ولایت ننگرهار روز شنبه 15 جوزای سال روان از ریاست امور مهاجرین و عودت کنندگان ولایت لغمان دیدار و مشکلات و چالش های کاری آنان در امر رسیدگی به بیجاشده ها و برگشت کنندگان را مورد بررسی قرار داد.

معین پالیسی و تطبیق برنامه ها که با کارمندان آن ریاست صحبت می کرد، ولایت ننگرهار را محل تجمع بیجاشده های داخلی و برگشت کنندگانی خواند که از طریق سرحد تورخم وارد کشور می شوند. وی ضمن هدایات لازم به کارمندان ریاست امور مهاجرین، تاکید کرد که با توجه به آمار بلند بیجاشده ها و برگشت کنندگان باید به خانواده ها در اسرع وقت خدمات صورت گیرد تا آنان متنظر نمانند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۱:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان، دیدار تعارفی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای نیکولا بیلومو، نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان، دیدار تعارفی نمود.
در این دیدار، درباره ارائه کمک ‌ها به افغان‌. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

بخش اسکان موقت در دیتابیس انکشاف ‌یافته عودت‌کننده گان در ولایت ننگرهار فعال شد

بخش اسکان موقت در دیتابیس انکشاف‌یافته عودت‌کننده گان واقع اردوگاه (کمپ) عمری در خط فرضی تورخم ولایت ننگرهار، به تاریخ 18 میزان، توسط نماینده های ریاست های تکنالوژی معلوماتی، تحقیق و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و مؤسسه خدمات اجتماعی زنان افغانستان امروز یک شنبه 19 میزان، به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم‌ نامه، مبلغ 73 هزار و 127. . .

بازگشت به خبر