معین مسلکی وزارت امور مهاجرین جهت بررسی وضعیت بیجاشده ها و نیازمندان عازم جوزجان شد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۴:۵۷
-

 

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور مهاجرین جهت بررسی وضعیت بیجاشده های داخلی و نیازمندان در ادامه سفرش به ولایات، روز دوشنبه 7 قوس عازم ولایت جوزجان شد.

ایشان پس از بازدید ریاست امور مهاجرین و بررسی مشکلات آن اداره در نشست مشترکی که میان مقام ولایت جوزجان، ریاست امور مهاجرین، و مؤسسات کمک کننده برگزار شده بود، حضور یافته ضمن تاکید بر اینکه موسسات باید در چهارچوب تفاهمنامه همکاری با وزارت امور مهاجرین به نیازمندان مددرسانی نماید بیان کرد که مؤسسات همکار وزارت مطابق به تفاهمنامه مشترک، نمیتوانند بدون در جریان قراردادن اداره مهاجرین ولایت جوزجان فعالیت شان را آغاز نمایند.

اقای راشد همچنان از شهرک مهاجرین واقع نورآباد ولایت جوزجان دیدار نموده جریان ساخت مرکز پروسس قالین را که از سوی مؤسسه UNHCR در یک طبقه به هزینه 150 هزار دالر آمریکایی بشکل پخته و اساسی اعمار میگردد، مورد بررسی و نظارت قرار داده، اعمار این مرکز را با اهمیت دانست.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۸:۱۹
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 180 هزار و 594 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه زنان برای زنان افغان به امضاء رسید.
 پول یاد شده در بخش توزیع بسته های غیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۲۰:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، در کابل با رئیس مأموریت دیپلوماتیک کشور ترکیه دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با آقای سادین آی یلدز، رئیس مأموریت دیپلوماتیک کشور ترکیه، مقیم در شهر کابل دیدار کرد.
در این دیدار که پیرامون گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین: کارمندان باید در کنار تلاش و خدمت، روحیه اخلاص و همکاری را نیز تقویت نمایند

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز یک شنبه 20 ثور، بعد از ادای نماز ظهر در مسجد وزارت پیرامون ارزش اخلاص، نیت نیک و مسئولیت‌پذیری در. . .

بازگشت به خبر